Volvo V70 2.5 Automaat Exclusive Youngtimer!

€ 8.940
€ 145 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 8.940 141.504 KM 01-02-1999 145 PK Benzine Automaat Marge

Ongekende kwaliteit. Dat omschrijft het best deze Zwitserse parel afkomstig van de 1e eigenaar geboren in 1928(zie foto)! Zowel optisch- als technisch in topstaat dankzij de eerste eigenaar gedurende 20 jaar. Door ons verder de minimale puntjes op de i gezet zodat het voor u instappen en GENIETEN is! Ervaar zelf het luxe niveau en het rijcomfort terwijl de typische Volvo 5- cilinder motor op de achtergrond z'n werk doet. Bouwkwaliteit zoals ze tegenwoordig niet meer gemaakt worden, gegarandeerd voor nog vele jaren of tonnen aan kilometers rijplezier. Deze Volvo komt ook in aanmerking voor de Youngtimer regeling, 35% bijtelling over de dagwaarde i.p.v. de nieuwprijs. Informeer bij ons in de showroom naar de mogelijkheden om de bijtelling nóg lager voor u te maken! Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage(39) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak.

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.