loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Audi A4 Avant 3.0-V6 Quattro Automaat Exclusive Youngtimer!

€ 10.940
€ 178 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 10.940 126.571 KM 22-03-2004 222 PK Benzine Automaat Marge

Schitterend uitgevoerde Audi A4 Avant met heerlijke 3.0-V6 motor met Quattro vierwielaandrijving en Tiptronic automatische transmissie! Afkomstig van 2e particuliere eigenaar en bescheiden kilometerstand. Deze Audi is reeds volledig gecheckt waarna alle aandachtspunten zijn gerepareerd en/of vervangen. Het rapport hiervan is bij de Audi aanwezig voor u. Deze Audi komt ook in aanmerking voor de Youngtimer regeling, 35% bijtelling over de dagwaarde i.p.v. de nieuwprijs. Informeer bij ons in de showroom naar de mogelijkheden om de bijtelling nóg lager voor u te maken! Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage(40) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak.

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.

  • envelope1.png
  • envelope1.png