Saab 9-3 2.0 Turbo 185pk SE Anniversary Youngtimer!

€ 5.440
€ 88 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 5.440 172.018 KM Logo 25-01-2002 185 PK Benzine Handgeschakeld Marge

Ingekocht van liefhebber: origineel Nederlandse Saab 9-3 2.0 Turbo 185pk in SE Anniversary- uitvoering! Geleverd op 25 januari 2002 door Saab De Snelheid in Amsterdam aan de 1e eigenaar welke er een kleine 2 jaar van genoten heeft. Ook daar de eerste 2 onderhoudsbeurten gekregen. De 2e eigenaar heeft de Saab maar liefst 15 jaar in bezit gehad en deze uitsluitend laten onderhouden door Saab Kennemerland in Haarlem. Gezien de lage kilometerstand is de Saab toch jaarlijks bij de Saab dealer geweest voor onderhoud. Deze Saab komt ook in aanmerking voor de Youngtimer regeling, 35% bijtelling over de dagwaarde i.p.v. de nieuwprijs. Informeer bij ons in de showroom naar de mogelijkheden om de bijtelling nóg lager voor u te maken! Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage(41) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak.
Volledige onderhoudshistorie aanwezig

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.