Jaguar S-Type 2.5-V6 Automaat Midnight 1e eig. NL Auto - NAP!

€ 10.940
€ 178 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 10.940 99.994 KM Logo 14-05-2005 200 PK Benzine Automaat Marge

Origineel Nederlands geleverde Jaguar welke afkomstig is van de 1e particuliere eigenaar! Voorzien van 2,5 liter V6 motor met automaat in luxe Midnight- uitvoering! Uitgerust met de nodige comfortabele en luxe opties welke deze Jaguar tot een prettige reisgenoot maakt. Deze Jaguar is reeds volledig gecheckt waarna alle aandachtspunten zijn gerepareerd en/of vervangen. Het rapport hiervan is bij de Jaguar aanwezig voor u. Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage(46) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak.

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.