Audi A4 Avant 3.0-V6 Quattro Automaat Exclusive Youngtimer!

€ 9.940
€ 162 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 9.940 168.260 KM 12-10-2001 222 PK Benzine Automaat Marge

Schitterend uitgevoerde Audi A4 Avant met begeerde 3.0- V6 motor én Quattro vierwielaandrijving! Voorzien van sterke en betrouwbare Tiptronic automaat incl. schakelknoppen op het stuurwiel. Heerlijk samengestelde Avant met de juiste opties en uniek Canvasbeige lakwerk in schitterende staat. Deze Audi verkeert in 100% originele, onverprutste staat. De Audi is afkomstig van de slechts 3e eigenaar en is t/m 2016 / 133.532km volledig Audi dealer onderhouden, zeldzaam! Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage(60) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak.

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.