Audi A4 1.8 TFSI S Edition Automaat 1 Eigenaar - 1 Dealer - NL Auto!

€ 10.940
€ 178 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 10.940 194.159 KM Logo 02-01-2010 120 PK Benzine Automaat Marge

Uniek; origineel Nederlandse Audi A4 S Edition afkomstig van de 1e en enige particuliere eigenaar en volledig Audi dealer- Heron onderhouden. Alle juiste opties aangevinkt en een plaat van een auto! Aan alles is te zien dat Audi slechts 1 particuliere eigenaar heeft gehad, deze verkeert in bijzonder nette staat- amper gebruikssporen te vinden. AutoTrust garantie variƫrend van 6 t/m 24 maanden tegen meerprijs mogelijk, informeer bij ons naar de mogelijkheden. Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage(57) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak.

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.