Volvo XC90 T6 Geartronic 7zits NL Auto - 1 Eigenaar - 1 Dealer - Youngtimer!

€ 16.940
€ 275 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 16.940 111.279 KM Logo 14-07-2003 272 PK Benzine Automaat Marge

Geen tweede van te koop; origineel Nederlands geleverde Volvo XC90 T6 afkomstig van de 1e en enige particuliere eigenaar en compleet onderhouden bij 1 Volvo dealer. Nog geen 7.000 kilometer per jaar mee gereden en dat is uiteraard ook te zien aan de complete staat van de Volvo. Zelfs de derde zitrij is nog nieuw! Omdat het hier een Nederlandse auto betreft is deze voorzien van Nationale AutoPas. Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage(59) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak.

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.