loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Audi A8 4.2-V8 FSI Automaat Quattro Lang

€ 16.940
€ 275 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 16.940 171.958 KM 19-03-2009 349 PK Benzine Automaat Marge

Uiterst unieke verschijning deze Audi A8 4.2-V8 Automaat Quattro in de Lange- versie! Aan alle details is duidelijk te zien dat deze toplimo afkomstig is van een liefhebber, schitterende conditie! De 2e eigenaar heeft de Audi sinds 2011 in bezit gehad. Ook altijd uitsluitend geserviced bij de Audi Dealer. De lijst met aanwezige opties is eindeloos en veels te lang om hier op te schrijven voor u, dus bekijk de maar liefst 77 hoge resolutie foto's op onze website en oordeel zelf! AutoTrust Luxury & Performance Standaard Garantie 6- of 12 maanden tegen meerprijs mogelijk. Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage(77) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak.

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.

  • envelope1.png
  • envelope1.png