loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Seat Alhambra 1.8-20V Turbo Sport ABT 7zits Nwe APK!

€ 2.440
€ 40 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 2.440 211.141 KM Logo 09-01-2002 150 PK Benzine Handgeschakeld Marge

Door inruil verkregen; origineel Nederlandse Alhambra met 1.8 Turbo motor en 6 versnellingen! Uitgerust met 7 individuele stoelen! Op ons initiatief reeds voorzien van een nieuwe APK! Distributieriem vervangen op 24-02-2017 bij 185.643km. Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage(29) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak. Op telefoontjes / mailtjes met uiterste, laagste, minimale prijs word niet gereageerd. Beperkte inruil eventueel mogelijk.

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.

  • envelope1.png
  • envelope1.png