loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Abarth 500 1.4 T-Jet 170pk Abarth 595 Milltek-Schaalstoelen!

€ 23.940
€ 342 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 23.940 12.579 KM 25-06-2018 145 PK Benzine Handgeschakeld Niet beschikbaar

Uiterst bijzondere en smaakvol samengestelde Abarth 1.4T-Jet 595. Voorzien van zeer veel opties en accessoires wat dit tot een one of a kind Abarth maakt! Een lust voor het oog! Geen tweede van te vinden! Kosten noch moeite heeft de vorige eigenaar gestoken in het samenstellen met de juiste accessoires voor deze Abarth om deze tot the next level te krijgen, een liefhebber pur sang. Abarth is in nieuwstaat en heeft reeds bij 9.000 km een beurt gehad. Wij laten u graag persoonlijk in de showrrom zien met welke unieke accessoires deze Abarth is uitgevoerd. Alle originele onderdelen zijn ook bij de Abarth aanwezig. AutoTrust-Garantie variërend van 6 of 12 maanden tegen meerprijs mogelijk, informeer bij ons naar de mogelijkheden. Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage(56) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak.

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.

  • envelope1.png
  • envelope1.png