loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Audi A6 Avant 2.4-V6 Automaat Pro Line Youngtimer!

€ 13.940
€ 199 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 13.940 104.307 KM 28-06-2005 177 PK Benzine Automaat Marge

Afkomstig van de eerste particuliere eigenaar, een compleet originele en zeer nette Audi A6 Avant 2.4-V6 Automaat met zeer bescheiden kilometerstand. Volledig Audi dealer onderhouden. Op 104.197km nog voorzien van Long Life Servicebeurt bij de officiële Audi Dealer. Deze Audi komt ook in aanmerking voor de Youngtimer regeling, 35% bijtelling over de dagwaarde i.p.v. de nieuwprijs. Informeer bij ons in de showroom om de bijtelling nog lager voor u te maken. Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage(66) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak.

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.

  • envelope1.png
  • envelope1.png