planning_widget_form_image1616044255.svg Afspraak plannen?
Close
loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Volkswagen Golf 2.8 VR6 Automaat 129.897km! 2e Eigenaar - Origineel!

€ 8.940
€ 128 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 8.940 129.897 KM 01-01-1997 175 PK Benzine Automaat Marge

RH Automotive staat met inachtneming van de COVID-19 maatregelen nog steeds voor u klaar. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn en voor uw en onze veiligheid, werken wij zoals altijd uitsluitend op afspraak.

Ze bestaan toch nog! Rechtstreeks afkomstig van de 77 jarige Zwitserse eigenaar! Compleet origineel, onverprutst en goed gedocumenteerd. Voorzien van Zwitsers kenteken, op Nederlands kenteken leverbaar in overleg. Roest op onderzijde rechter voorscherm en beide dorpelkoppen. Wij bieden u tevens de mogelijkheid de VR6 op de brug te bekijken. Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage(63 stuks!) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak.

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.

  • envelope1.png
  • envelope1.png
Morgen Internet - Zorgeloos website