planning_widget_form_image1616044255.svg Afspraak plannen?
Close
loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Volkswagen Touareg 3.2-V6 4Motion Automaat 1e Eig 93.799km!! - Youngtimer!

€ 14.940
€ 213 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 14.940 93.799 KM 28-08-2003 222 PK Benzine Automaat Marge

Geachte relatie,

Vanwege vakantie zijn wij gesloten en niet bereikbaar van Zaterdag 12 Juni t/m Dinsdag 29 Juni.
Na deze periode staan wij weer geheel tot uw dienst.

Met vriendelijke groet,

RH Automotive
Roy Hesp

RH Automotive staat met inachtneming van de COVID-19 maatregelen nog steeds voor u klaar. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn en voor uw en onze veiligheid, werken wij zoals altijd uitsluitend op afspraak.

Originele, dealer onderhouden VW Touareg uit eerste Zwitserse hand(geb. 1938) met uiterst bescheiden kilometerstand. Zeer smaakvol samengestelde Touareg, de betere kwaliteit en onverprutst. Deze Volkswagen komt ook in aanmerking voor de Youngtimer regeling, 35% bijtelling over de dagwaarde i.p.v. de nieuwprijs. Deze Volkswagen is reeds volledig gecheckt door de Volkswagen specialist waarna alle aandachtspunten zijn gerepareerd en/of vervangen. De gemaakte kosten kunnen separaat worden uitgefactureerd en in mindering worden gebracht op de verkoopprijs. Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage(78 stuks!) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak.
Bijkomende kosten: RDW Recyclingbijdrage € 30,- + RDW tenaamstellingskosten kenteken € 10,75,-

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.

  • envelope1.png
  • envelope1.png
Morgen Internet - Zorgeloos website