planning_widget_form_image1616044255.svg Afspraak plannen?
Close
loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Audi A4 Avant S4 4.2-V8 Quattro Originele liefhebbersauto! - Youngtimer!

€ 13.940
€ 199 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 13.940 170.510 KM 09-05-2003 344 PK Benzine Handgeschakeld BTW

RH Automotive staat met inachtneming van de COVID-19 maatregelen nog steeds voor u klaar. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn en voor uw en onze veiligheid, werken wij zoals altijd uitsluitend op afspraak.

Originele- onverprutste Audi S4 Avant 4.2-V8 Quattro met heerlijke handgeschakelde 6- bak voor de ultieme beleving! Origineel Zwitsers exemplaar en in 2018 door een collega youngtimer- expert naar Nederland gehaald. Sindsdien van 1 en dezelfde Audi liefhebber geweest en dat zie en voel je aan de Audi! Kosten noch moeite gespaard om deze heerlijke machine in topconditie te houden. Uitsluitend bij Audi specialisten verwend, geen ''mitsen en maren''. Volledig gedocumenteerd exemplaar, zowel Audi documentatie als facturen van uitgevoerd onderhoud/reparaties/APK's. Originele Audi audio is tevens nog aanwezig. Deze Audi komt ook in aanmerking voor de Youngtimer regeling, 35% bijtelling over de dagwaarde i.p.v. de nieuwprijs. De gemaakte kosten kunnen separaat worden uitgefactureerd en in mindering worden gebracht op de verkoopprijs. Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage(75 stuks!) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak.
Bijkomende kosten: RDW tenaamstellingskosten kenteken € 10,75,-

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.

  • envelope1.png
  • envelope1.png
Morgen Internet - Zorgeloos website