loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Mercedes-Benz M-Klasse 350 Automaat Inspiration - Youngtimer!

€ 9.940
€ 142 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 9.940 167.878 KM 18-12-2003 237 PK Benzine Automaat Marge

RH Automotive staat met inachtneming van de COVID-19 maatregelen nog steeds voor u klaar. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn en voor uw en onze veiligheid, werken wij zoals altijd uitsluitend op afspraak.

Twee jaar geleden door ons uit Duitsland geïmporteerd van de 1e en enige Duitse eigenaar, nu weer terug in mogen ruilen van een vaste klant van ons! Dit betreft het facelift- model Mercedes W163 ML350 Automaat Inspiration! 100% originele en onverprutste conditie! Volledig gedocumenteerd(Duitsland en Nederland) en roestvrij. In Nederland door de eigenaar als youngtimer gereden en dus ook aantoonbaar goed onderhouden. Deze Mercedes komt ook in aanmerking voor de Youngtimer regeling, 35% bijtelling over de dagwaarde i.p.v. de nieuwprijs. De gemaakte kosten kunnen separaat worden uitgefactureerd en in mindering worden gebracht op de verkoopprijs. Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage(43 stuks!) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak.
Bijkomende kosten: RDW tenaamstellingskosten kenteken € 10,75,-

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.

  • envelope1.png
  • envelope1.png
Morgen Internet - Zorgeloos website