planning_widget_form_image1616044255.svg Afspraak plannen?
Close
loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Land Rover Range Rover V8 Supercharged - Facelift model - Youngtimer! VERKOCHT

€ 33.940
€ 485 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 33.940 121.227 KM 24-02-2006 396 PK Benzine Automaat Marge

-- Deze Land Rover is verkocht --

RH Automotive staat met inachtneming van de COVID-19 maatregelen nog steeds voor u klaar. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn en voor uw en onze veiligheid, werken wij zoals altijd uitsluitend op afspraak.

Facelift model Land Rover Range Rover met dé 4.2-V8 SUPERCHARGED motor! Zwart exemplaar met zwarte lederen interieur incl. dashboard en black piano interieurlijsten! Origineel en onverprutst Zwitsers exemplaar afkomstig uit particulier bezit(3e auto). Hogere kwaliteit!! De Range Rover is reeds aan een technische inspectie onderworpen door dé Land Rover expert van Amsterdam eo, waarna de aandachtspunten zijn gerepareerd en onderhoud is uitgevoerd. Deze Range Rover komt ook in aanmerking voor de Youngtimer regeling, 35% bijtelling over de dagwaarde i.p.v. de nieuwprijs. De gemaakte kosten kunnen separaat worden uitgefactureerd en in mindering worden gebracht op de verkoopprijs. Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage(74 stuks!!) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak.
Bijkomende kosten: RDW tenaamstellingskosten kenteken € 10.75,-

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.

  • envelope1.png
  • envelope1.png
Morgen Internet - Zorgeloos website