loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Audi A4 Avant 2.0 TDI Pro Line 2x S-Line - Youngtimer!

€ 9.940
€ 142 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 9.940 154.956 KM 27-04-2006 141 PK Diesel Handgeschakeld Marge

RH Automotive staat met inachtneming van de COVID-19 maatregelen nog steeds voor u klaar. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn en voor uw en onze veiligheid, werken wij zoals altijd uitsluitend op afspraak.

Facelift model Audi A4 Avant met 2.0TDI 140pk dieselmotor in luxueuze en sportieve Pro Line S- uitvoering! Zowel in- als exterieur S- Line sportpakket! Uitsluitend volledig originele conditie. Deze Audi komt ook in aanmerking voor de Youngtimer regeling, 35% bijtelling over de dagwaarde i.p.v. de nieuwprijs. De Audi is bij binnenkomst door de Audi specialist technisch gecontroleerd en gerepareerd. Tevens is gelijk groot onderhoud uitgevoerd. Vanzelfsprekend is alle documentatie aanwezig en inzichtelijk. U kunt gelijk instappen en kilometers maken! De gemaakte kosten kunnen separaat worden uitgefactureerd en in mindering worden gebracht op de verkoopprijs. Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage( 63 stuks!! ) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak. Bijkomende kosten: RDW tenaamstellingskosten kenteken € 10.75,-

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.

  • envelope1.png
  • envelope1.png
Morgen Internet - Zorgeloos website