loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Volkswagen Passat Variant 3.2-V6 4Motion Automaat Sportline - 2e Eigenaar - Youngtimer!

€ 11.940
€ 174 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 11.940 148.450 KM 21-06-2006 252 PK Benzine Automaat Marge

-- Uitgebreide fotoreportage & informatie op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL --

Originele en onverprutste Passat Variant 3.2-V6 4Motion DSG afkomstig van de 2e eigenaar. Zeer uitgebreid gedocumenteerd exemplaar en goed onderhouden. Tevens reeds voorzien van professioneel ingebouwd(2022) Pioneer multimediasysteem met Apple Car Play! Deze Volkswagen komt ook in aanmerking voor de Youngtimer regeling, 35% bijtelling over de dagwaarde i.p.v. de nieuwprijs. Indien gewenst kunnen wij u van dienst zijn met een taxatierapport(WEV) van een Notarieel Beëdigd TMV Register-Taxateur en Register-Taxateur VRT(extern bedrijf). Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage( 57 stuks!! ) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak. Bijkomende kosten: RDW tenaamstellingskosten kenteken € 10.75,-

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.

  • envelope1.png
  • envelope1.png
Morgen Internet - Zorgeloos website