loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Audi Q7 3.6 V6 FSI Quattro Automaat Pro Line 5+2 - Youngtimer!

€ 24.940
€ 383 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 24.940 117.672 KM 17-12-2007 281 PK Benzine Automaat Marge

-- Uitgebreide fotoreportage & informatie op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL --

Hogere kwaliteit Audi Q7 3.6 V6 FSI Quattro Automaat, voorzien van 7 zitplaatsen. Slechts 117.672 gedocumenteerde kilometers ervaring. Voorzien van prachtige originele 20 inch Audi velgen met Michelin Pilot Sport 5 banden. Originele en onverprutste Audi! Zorgeloos instappen en gelijk rijden bij RH Automotive! Deze Audi komt ook in aanmerking voor de Youngtimer regeling, 35% bijtelling over de dagwaarde i.p.v. de nieuwprijs. Indien gewenst kunnen wij u van dienst zijn met een taxatierapport(WEV) van een Notarieel Beëdigd TMV Register-Taxateur en Register-Taxateur VRT(extern bedrijf). Lees meer over ons bedrijf, de van toepassing zijnde algemene verkoop- leveringsvoorwaarden, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage( 78 stuks!! ) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak. Bijkomende kosten: RDW tenaamstellingskosten kenteken € 10,75.-

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.

  • envelope1.png
  • envelope1.png
Morgen Internet - Zorgeloos website