loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Lexus RX 400 Hybrid Automaat Edition - 1e eigenaar - Facelift model - Youngtimer!

€ 18.940
€ 291 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 18.940 118.397 KM 11-01-2008 0 PK Automaat Marge

-- Uitgebreide fotoreportage & informatie op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL --

Afkomstig van de 1e Zwitserse eigenaar, facelift model Lexus RX400 Hybrid in luxueuze Edition uitvoering. Smaakvol samengesteld exemplaar van hogere kwaliteit. De Lexus is door de Lexus specialist technisch nagekeken waarna noodzakelijke reparaties en onderhoud zijn uitgevoerd. Zorgeloos instappen en gelijk rijden bij RH Automotive! Deze Lexus komt ook in aanmerking voor de Youngtimer regeling, 35% bijtelling over de dagwaarde i.p.v. de nieuwprijs. Indien gewenst kunnen wij u van dienst zijn met een taxatierapport(WEV) van een Notarieel Beëdigd TMV Register-Taxateur en Register-Taxateur VRT(extern bedrijf). Lees meer over ons bedrijf, de van toepassing zijnde algemene verkoop- leveringsvoorwaarden, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage( 76 stuks!! ) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak. Bijkomende kosten: RDW tenaamstellingskosten kenteken € 10,75.-

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.

  • envelope1.png
  • envelope1.png
Morgen Internet - Zorgeloos website