loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Porsche Cayenne 3.6 V6 Automaat - Facelift model - Youngtimer!

€ 19.940
€ 296 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 19.940 152.564 KM 12-11-2007 290 PK Benzine Automaat Marge

-- Uitgebreide fotoreportage(69 stuks) & informatie op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL --

Origineel en onverprutst - facelift model - Porsche Cayenne 3.6-V6 Automaat. Schitterend geconfigureerd en goed onderhouden exemplaar. De Porsche is door de Porsche specialist technisch nagekeken waarna noodzakelijke reparaties en tevens groot onderhoud zijn uitgevoerd incl. nieuwe A-merk banden rondom. Zorgeloos instappen en gelijk rijden bij RH Automotive! Deze Porsche komt ook in aanmerking voor de Youngtimer regeling, 35% bijtelling over de dagwaarde i.p.v. de nieuwprijs. Indien gewenst kunnen wij u van dienst zijn met een taxatierapport(WEV) van een Notarieel Beëdigd TMV Register-Taxateur en Register-Taxateur VRT(extern bedrijf). Lees meer over ons bedrijf, de van toepassing zijnde algemene verkoop- leveringsvoorwaarden, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage( 69 stuks!! ) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak. Bijkomende kosten: RDW tenaamstellingskosten kenteken € 10,75.-

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.

  • envelope1.png
  • envelope1.png
Morgen Internet - Zorgeloos website