loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Audi Q5 3.0 V6 TDI Quattro Automaat Pro Line S - Euro5 - Youngtimer!

€ 24.940
€ 370 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 24.940 124.976 KM 22-01-2009 241 PK Diesel Automaat Marge

-- Uitgebreide fotoreportage(70 stuks) & informatie op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL --

Betreft een volledig origineel exemplaar met S- Line interieur + exterieur pakket. Zwart metallic met een zwart lederen/stoffen sportinterieur incl. zwarte hemelbekleding. Voorzien van uiterst prettige én betrouwbare 3.0-V6 TDI motor voorzien van Euro5 emissienorm waarmee u probleemloos toegang tot milieu zones in Europese steden heeft( bijv. toegang tot Amsterdam voor Euro4, 5 en 6 diesel ). De Audi is door de externe Audi specialist technisch gecontroleerd waarna reparaties en onderhoud zijn uitgevoerd. Documentatie daarvan is toegevoegd aan het dossier van de Audi voor de nieuwe eigenaar. Zorgeloos instappen en gelijk rijden bij RH Automotive! Deze Audi komt ook in aanmerking voor de Youngtimer regeling, 35% bijtelling over de dagwaarde i.p.v. de nieuwprijs. Indien gewenst kunnen wij u van dienst zijn met een taxatierapport(WEV) van een Notarieel Beëdigd TMV Register-Taxateur en Register-Taxateur VRT(extern bedrijf). Lees meer over ons bedrijf, de van toepassing zijnde algemene verkoop- leveringsvoorwaarden, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage( 70 stuks!! ) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak. Bijkomende kosten: RDW recyclingbijdrage € 30,- + RDW tenaamstellingskosten kenteken € 10,75.-

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.

  • envelope1.png
  • envelope1.png
Morgen Internet - Zorgeloos website